Pazartesi / Pazar 08:00 | 21:00 0506 098 58 99 info@prosetbilisim.com
Pazartesi / Pazar 08:00 | 21:00 0506 098 58 99 info@prosetbilisim.com

5651 Loglama Sistemleri Hizmetleri

5651 Loglama Sistemleri

İşyerleri, oteller ve okullar gibi alanlarda kablolu veya kablosuz olarak internet erişimi sağlandığında kurumsal firmalar tarafından buradan yapılan tüm hareketlerin loglarının güvenli bir şekilde sunucular üzerinde saklanmasıdır. 5651 Loglama Sistemleri kurumlar tarafından kullanılması zorunlu olup web tabanlı bir yönetim sistemi sayesinde hızlı bir şekilde erişebilir olmalıdır. Tüm loglar merkezi bir noktaya toplanarak oluşturulan dosya bütünlüğünün HASH bilgisi ile zaman değerinin saklanmasını ifade eder.

İnternet Trafiği Kaydı

Cep telefonları operatörleri tarafından sağlanmakta olan veya kablolu ve kablosuz olarak internete erişim özelliği bulunan akıllı cihazlardan kullanılmakta olan tüm internet akışı ve görüşmeler kayıt altına alınmaktadır. İnternet Trafiği Kaydı olası şüpheli durum doğması veya şikayetler üzerine hızlı bir şekilde takip edilebilmektedir. Bir kullanıcıya tahsis edilen İP üzerinden sadece bir kişinin giriş yetkisi bulunması aynı anda en yakın baz istasyonlarından alınacak değerler de incelenerek kontrol edilmektedir.

Kullanıcı Erişim Kaydı

İnternet üzerinde yapılan tüm giriş çıkışlar ve kontroller belirli sunucular üzerinde toplanmakta ve gerek görüldüğü takdirde çıkarılarak incelenebilmektedir. Kullanıcı Erişim Kaydı her program veya uygulama tarafından istenilmekte ve ardından yapılan tüm işlemler ve hatta girilen sayfa içerisindeki bilgiler kayıt altına alınarak saklanmaktadır. Gerek görülmesi halinde tüm kayıtlar hızlı bir şekilde çıkarılabilmekte ve anında incelenmeye alınabilmektedir. Yapılan tüm erişim hizmetleri tek tek incelenebilmektedir.

5651 Loglama Sistemleri ihtiyaçlarınız için ekibimizle iletişime geçebilirsiniz.

Related Posts

Recent Articles

SEO Hizmetleri
8 Temmuz 2021
B2B / B2C / C2C Hizmetleri
8 Temmuz 2021
E-Ticaret Hizmetleri
8 Temmuz 2021

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.